Stages

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent!


Leren & studeren in een Wild West-omgeving

Lijkt het je geweldig om stage te lopen in een unieke omgeving? Wij bieden superveel mogelijkheden! Van financieel tot front office, beveiliging of HR. Het kan allemaal. Of je nou een MBO of HBO volgt, voor beide richtingen zijn er stageplekken beschikbaar. Houd deze pagina goed in de gaten voor alle recente stage vacatures. Onze (oud) stagiaires delen hun ervaringen door middel van een blog. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder onderaan deze pagina en start zelf je onvergetelijke stage bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen!

cs_image_url

Leerzaam

Een leerzame stageplek bieden is voor ons prioriteit 1. Onze stagiaires zijn hier voor hun ontwikkeling om hun passie in de praktijk uit te kunnen voeren.

Unieke werkomgeving

Wij bieden stagiaires een unieke werkomgeving. Want, welke organisatie biedt nou nog meer een rondje achtbaan in de pauze?

Uitdagend

We vinden het van belang dat onze stagiaires de stage uitdagend vinden en dat ze afwisselende werkzaamheden uit kunnen voeren.

  • 13Afdelingen
  • 459Collega's
  • 321Eindgesprekken
  • 11Stages

Wie is Slagharen?

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is een themapark waar onze gasten plezier en avontuur beleven in het Amerikaanse Wilde Westen en terug gaan in de tijd naar 1850. Het attractiepark bestaat uit twee gebieden met verschillende attracties voor groot en klein. Deze gebieden zijn aan elkaar verbonden door de Main Street waar veel winkels en horeca locaties te vinden zijn, zoals ons restaurant de Cartwright’s en onze nieuwe snoepwinkel Sweeny’s Sweeties.


cs_image_url

Bekijk de laatste Wild West-verhalen

Tips van Bianca
0 Opmerking

Tips van Bianca

Tips van Bianca Op vrijdag 7 juni mochten wij Bianca verrassen met een weekendje weg naar Tropical Islands. Zij heeft..

Lees meer
Paula Biemolt
0 Opmerking

Paula Biemolt

Teamleider Waterpark bij afdeling Operations Ik ben Paula Biemolt, 47 jaar en nu bijna 4 jaar met veel plezier werkzaam..

Lees meer
Bertus Nijkamp
0 Opmerking

Bertus Nijkamp

Manager Bouw bij afdeling Technische Dienst Ik ben Bertus Nijkamp, 60 jaar en al heel lang werkzaam bij Slagharen, waar..

Lees meer