02
0

Grafisch vormgever bij afdeling Marketing & Sales

Mijn naam is Seth, werk sinds april 2018 als Grafisch Vormgever bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen en ik ben 26 jaar.

Openstaan voor creativiteit en het maken van ontwerpen

Bij de afdeling marketing worden alle creatieve uitingen verzonnen en grotendeels uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het paasevenement en het sinterklaasfeest. De werkzaamheden die ik als vormgever uitvoer, bestaan grotendeels uit het ontwerpen van on- & offline uitingen. Hierbij is het van belang dat ik de huisstijl van Slagharen combineer met mijn eigen creativiteit. Mijn werk bestaat uit rustige en drukke periodes, waardoor creativiteit soms helaas vergeten wordt. Ik onthoud altijd dat creativiteit niet zomaar aan komt waaien. Ik blijf altijd zoeken naar inspiratie om mijn creativiteit te voeden en daarbij ben ik open minded.

“De ene week ben ik bezig met het ontwerpen van een bord voor in het park en de andere week ontwerp ik een toffe uitnodiging voor bijvoorbeeld een personeelsfeest.”

Gevarieerde werkzaamheden met altijd een perfect eindresultaat

Een werkdag op de afdeling ziet er als volgt uit: ‘s ochtends tussen 8.30 en 9.00 uur druppelt iedereen binnen. Ikzelf neem altijd een lekkere kop koffie mee naar mijn werkplek. Iedere ochtend beginnen we met de stand-up. Bij de stand-up wordt per persoon alle werkzaamheden benoemd en opgeschreven door onze marketingmanager, Tom. Na de stand-up pakt iedereen zijn werkzaamheden op en kan de dag écht beginnen. De marketing coördinator, Anetta, coördineert al mijn werkzaamheden. Zij ontvangt allerlei aanvragen vanuit de organisatie en maakt vervolgens een planning op basis van prioriteiten. Verder kan ik mijn werkzaamheden zelf inplannen. Het plezier in mijn werk haal ik uit de variatie in de ontwerpen. Die zijn elke week verschillend. De ene week ben ik bezig met het ontwerpen van een bord voor in het park en de andere week ontwerp ik een toffe uitnodiging voor bijvoorbeeld een personeelsfeest. Zodra een product gereed is, wordt het altijd goedgekeurd door Tom en de commercieel directeur, Jo-Ann. Na feedback pas ik het product aan om uiteindelijk tot een perfect eindresultaat te komen.