headerfoto Werken bij Slagharen15
0

Supervisor bij afdeling Horeca

Mijn naam is Ronald Meppelink, 40 jaar en ik werk 3,5 jaar bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen.

Van ochtendmeeting tot bijspringen tijdens de lunch

Samen met het team Horeca (F&B) werken wij er elke dag aan om er een onvergetelijke dag van te maken voor onze gasten. Hoe ziet een werkdag er voor ons uit? We beginnen bij het Operationeel Centrum rond 8.30 uur om te controleren of er medewerkers zijn die zich ziek hebben gemeld. Daarna lopen we door het park om toe te zien hoe de locaties zijn afgesloten. Bij aankomst van de Big Jake (een van onze horeca locaties) gaan we bij onze teamleider langs om even kort bij te praten. Om 9:30 uur bezoeken we de meeting waarbij alle afdelingen en de manager van de dag aanwezig is om de te verwachten dag door te spreken. Hierna doen wij vast een opstart van sommige locaties, zodat ze zo snel mogelijk open kunnen. Rond 10:45 uur beginnen wij aan administratieve werkzaamheden en zijn wij aanwezig op kantoor waar ook onze F&B teamleden langskomen om hun spullen op te halen voor de locatie. Ze kunnen dan met al hun vragen terecht bij ons. Tijdens de lunch zijn wij in het park om lekker mee te knallen waar het druk is.

“Door mijn eigen horeca kennis en ervaring als kok, is mijn doel om medewerkers altijd te begeleiden om hun kennis bij te brengen waar nodig is.”

Voorbereidingen treffen voor een evenement en de dag afsluiten

Gedurende de dag zullen wij waar nodig F&B teamleden training on the job geven en toezien op een goede hygiënische praktijk. Door mijn eigen horeca kennis en ervaring als kok, is mijn doel om medewerkers altijd te begeleiden om hun kennis bij te brengen waar nodig is. In de middag doen wij de voorbereiding voor een super gaaf evenement in het weekend. Daarbij zorgen wij dat alle F&B teamleden ingepland worden, alle bestellingen gedaan worden en dat alle borden en glazen aanwezig zijn. Als dit allemaal gebeurd is, brieven wij de shiftleader die de partij draait aan de hand van de sheet. Tijdens het diner zijn wij weer te vinden in het park om toe te zien op het goed afsluiten van de locaties en mee te helpen bij drukte. Aan het einde van de dag maken wij een overdracht voor onze collega die de volgende dag aanwezig is en voor onze F&B manager, zodat ze de volgende dag weten wat er speelt. Met een glimlach op ons gezicht -van al die tevreden gasten en medewerkers- sluiten wij de dag af .