Ronald
0

Salesmanager bij afdeling Marketing & Sales

Mijn naam is Ronald Beckers, 33 jaar en sinds oktober 2018 Sales Manager bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Oftewel: ik mag elke dag plezier verkopen :).

Beleving van de gast

Met het Sales team zijn wij met het team ervoor verantwoordelijk om zo veel mogelijk gasten een mooie dag te laten beleven bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Al aan het begin van het jaar maken wij plannen om te bepalen hoe wij dit zo goed mogelijk kunnen doen. Zo maken wij een jaarplanning voor de acties met bedrijven die tickets verkopen, bedenken we hoeveel bezoeken en telefoontjes er gedaan moeten worden en welke mailings er verstuurd gaan worden.

“Het leukste van ons werk is om onze doelen te behalen én hierbij van onze gasten te horen wat een geweldige dag zij beleefd hebben!”

Bereiken van onze doelgroepen en contact met de klant

Al deze acties zetten wij uit voor verschillende doelgroepen. Zo zijn er schoolreisjes, bedrijfsfeesten, de Duitse markt, busmaatschappijen en Joint Promotions; allemaal partijen die een andere benadering vragen. Het contact met de klant is bij ons dus erg belangrijk. Het leukste van ons werk is om onze doelen te behalen én hierbij van onze gasten te horen wat een geweldige dag zij beleefd hebben! Daar haal ik zelf elke dag mijn plezier en voldoening uit en vertrek ik elke dag weer naar huis met een glimlach.