06
0

Teamleider Waterpark bij afdeling Operations

Ik ben Paula Biemolt, 47 jaar en nu bijna 4 jaar met veel plezier werkzaam als teamleider van ons prachtige waterpark, Aqua Mexicana.

Controleronde in het zwembad en start van de dag

Werken bij Attractie- & Vakantiepark betekent voor mij vooral gezelligheid. Onze gasten zijn over het algemeen altijd vrolijk, want ze zijn tenslotte een dagje uit. Hoe ziet mijn werkdag eruit? Samen met mijn collega’s maak je veel dingen mee, zowel spannende als leuke dingen en daarom is geen dag hetzelfde. Voordat het zwembad open gaat, doe ik eerst een controle rondje. Ik kijk of alles veilig is en netjes erbij staat voor onze gasten. Daarna begroet ik mijn collega’s en bespreken wij eventuele bijzonderheden voor die dag. We nemen kort door waar wij op moeten letten die dag en daarnaast testen wij de portofoons. Met de portofoons kunnen we op een makkelijke manier in contact komen met elkaar.

“Ik werk met een leuk en gezellig team bij het waterpark! We hebben veel lol met elkaar en dat stralen we ook uit richting de gasten.”

Gezelligheid en veiligheid zijn belangrijk binnen ons team

Samen met mijn collega’s open ik het zwembad. Wij zien erop toe dat de gasten zich aan de regels houden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de regel dat de kindjes zonder diploma bandjes dragen bij het zwemmen. Bij Aqua Mexicana staat veiligheid boven alles! De storingen, klachten en EHBO gevallen komen bij mij terecht en deze probeer ik op een zo goed mogelijke manier op te lossen. In de namiddag hebben wij een ploegwissel, zodat de ochtendploeg dan naar huis kan gaan. Als er bijzonderheden zijn, dan worden die tijdens de ploegwissel even kort besproken. Ik werk met een leuk en gezellig team bij het waterpark! We hebben veel lol met elkaar en dat stralen wij ook uit richting de gasten. Wij zorgen er samen voor dat de dag op een goede manier verloopt. Elke keer als ik afsluit, de laatste deur op slot draai en de dag nog even doorneem in mijn gedachten, dan heb ik zeker een voldaan gevoel!