Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Bij Slagharen willen we al onze gasten een onvergetelijke tijd bezorgen in een veilige omgeving, bij ons draait alles om plezier.


Wie is Slagharen?

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is een themapark waar onze gasten plezier en avontuur beleven in het Amerikaanse Wilde Westen en terug gaan in de tijd naar 1850. Het attractiepark bestaat uit twee gebieden met verschillende attracties voor groot en klein. Deze gebieden zijn aan elkaar verbonden door de Main Street waar veel winkels en horeca locaties te vinden zijn, zoals ons restaurant de Cartwright’s en onze nieuwe snoepwinkel Sweeny’s Sweeties. 

Naast het attractiepark met meer dan 30 attracties, kunnen onze gasten in één van onze 620 accommodaties blijven overnachten op het vakantiepark. Voor deze gasten bieden we ‘s avonds leuke entertainmentprogramma’s aan zodat het avontuur altijd doorgaat! Bovendien kunnen onze gasten het avontuur opzoeken in het nieuw gebouwde waterpark in 2015, ‘Aqua Mexicana’.

Onze missie

Met al haar mogelijkheden wat Attractie- & Vakantiepark Slagharen biedt, draait het volledig om plezier! We willen niets liever dan onze gasten een onvergetelijke dag laten bezorgen in een veilige omgeving. Dat is onze missie en daar gaan we elke dag met de volle 100% voor.

“Het team van Attractie- & Vakantiepark Slagharen garandeert voor iedereen een onvergetelijke en avontuurlijke tijd in een unieke en veilige omgeving.” 


Maar, dat kunnen we niet alleen! Plezier bieden aan onze gasten begint met een lach op het gezicht bij onze medewerkers. Als werkgever doen we er alles aan om onze medewerkers elke dag plezier te bieden op de werkvloer waarbij gastvrijheid, plezier en veiligheid (onze kernwaarden) centraal staan.

Gastvrijheid

Gastvrijheid is naar beste kunnen, vanuit je hart, een gast oprechte aandacht, veiligheid en comfort bieden. Het vermogen om in te spelen en tegemoet te komen aan vragen, wensen en belangen van al onze gasten.

Plezier

Bijdrage leveren aan het Plezier van een ieder die ons bezoekt. Plezier trekt aan, verbindt, geeft energie en betekenis aan wat we doen, met – en voor – elkaar. Met plezier slagen we beter in wat we willen bereiken, bij ons draait alles om plezier.

Veiligheid

Het bieden van een veilige omgeving voor al onze gasten. Dat betekend dat jij je altijd aan de regels omtrent Veiligheid houdt, jij kijkt verder, neemt maatregelen en staat op tegen mogelijke risico’s. Jij bent altijd op de hoogte van wat veiligheid binnen Attractie- & Vakantiepark Slagharen betekent.

  • 56Bestaan
  • 459Collega's
  • 675.861Kopjes koffie
  • 129Vacatures

Historie Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is opgericht door de heer Henk Bemboom. Begin jaren vijftig bezocht hij diverse markten met zijn wagens en kramen. Meneer Bemboom was een liefhebber van pony’s en had daarom een pony gekocht voor zijn kinderen. Hij vond dit zo leuk dat hij besloot om de pony mee te nemen tijdens zijn bezoek aan markten. Dit groeide uit tot een reizend circus met de naam Shetland Show. Hij reisde met in totaal vijftig pony’s langs Nederlandse steden.


cs_image_url

Bekijk ons laatste Wild West-nieuws

Tips van Bianca
0 Opmerking

Tips van Bianca

Tips van Bianca Op vrijdag 7 juni mochten wij Bianca verrassen met een weekendje weg naar Tropical Islands. Zij heeft..

Lees meer
Paula Biemolt
0 Opmerking

Paula Biemolt

Teamleider Waterpark bij afdeling Operations Ik ben Paula Biemolt, 47 jaar en nu bijna 4 jaar met veel plezier werkzaam..

Lees meer
Bertus Nijkamp
0 Opmerking

Bertus Nijkamp

Manager Bouw bij afdeling Technische Dienst Ik ben Bertus Nijkamp, 60 jaar en al heel lang werkzaam bij Slagharen, waar..

Lees meer