Onze cultuur

Het grootste avontuur in je carrière

Bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen staan we met ruim 550 enthousiaste collega’s iedere dag voor onze gasten klaar. Dat doen we door bezoekers met een uniek gevoel van gastvrijheid een onvergetelijke tijd te bezorgen. Met een hecht en enthousiast team creëren we de mooiste herinneringen in een fijne en veilige omgeving. Het avontuur van onze gasten begint bij jou. Begint het grootste avontuur in jouw carrière bij Slagharen?

Met een hecht en enthousiast team maken we er bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen een sport van om onze gasten een geweldige tijd te bezorgen. De blijheid van onze bezoekers is echter niet het enige dat voorop staat. Wij vinden het heel belangrijk dat jij iedere dag vol enthousiasme en energie aan het werk gaat. Daarom zetten wij jouw werkplezier en je persoonlijke en professionele ontwikkeling op één. Want plezier bieden aan onze gasten begint met een lach op het gezicht van onze medewerkers.

“Deze bijbaan is zoveel beter dan vakkenvullen. Iedere dag mensen blij maken is het mooiste werk dat er is. In de supermarkt komen mensen omdat ze boodschappen moeten doen. Hier omdat ze een dag vol plezier willen beleven. ”

Met veel variatie aan het werk

Onze collega Demi werkt al twee jaar met heel veel plezier in de horeca. Ze houdt ervan om het onze gasten naar hun zin te maken en geniet van de afwisseling in haar werkzaamheden. Wil je meer weten over werken bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen? Demi vertelt je er graag meer over.

Kom ook bij ons werken

“Plezier bieden aan onze gasten begint met een lach op het gezicht bij onze medewerkers.”

Werken in een gezellige omgeving

Onze collega Soraya werkt als medewerkster Merchandise in een van onze winkels. Ze vindt het heerlijk om contact te hebben met de gasten op het park en is happy met de gezelligheid in het team. Ben je benieuwd hoe het werken bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen is? Soraya neemt je mee.

Ga ook het avontuur aan

Al decennialang de makers van avontuur

Bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen zit avonturen maken in ons DNA. Ons park is begin jaren vijftig opgericht door de heer Henk Bemboom. Hij bezocht met zijn wagens en kramen diverse markten in de regio. Als groot liefhebber van pony’s kocht hij een Shetlandpony voor zijn kinderen, die hij meenam naar de markt. Het beestje werd razend populair en de mensen op de markt waren dolenthousiast. Het reizende circus genaamd ‘Shetland Show’ was geboren.

Decennia later is het Ponypark Slagharen heel wat groter dan één pony op een schamel marktje. Maar één ding is in die tijd nooit veranderd: nog steeds zijn wij er om mensen te vermaken. Met meer dan 30 attracties, 620 accommodaties, uitgebreide entertainmentprogramma’s en het ‘Aqua Mexicana’ waterpark gaan we daar iedere dag voor!

“Afwisselend werk, goede arbeidsvoorwaarden en gezellige collega's. Dát is werken bij Slagharen.”

Jouw loopbaan in volle vaart

Werken bij Slagharen betekent werken bij een gezellige groep collega’s, die samen werken aan één doel: mensen een geweldige tijd bezorgen. Gastvrijheid, plezier en veiligheid. Dat zijn de kernwaarden die iedere dag centraal staan. Kom jij ons daarbij helpen?

In ons attractiepark en achter de schermen zijn we continue op zoek naar enthousiaste medewerkers. Sluit je aan bij ons enthousiaste team en bezorg onze gasten herinneringen die nog jarenlang doorklinken. Ga aan de slag bij een van onze attracties, in de horeca, op kantoor, achter de kassa of in een van onze winkels. Zet vaart achter je loopbaan en ga voor het grootste avontuur in je carrière!

Bekijk vacatures