01
0

Medewerker bij afdeling Merchandise

Mijn naam is Nathalie Bothof, ik ben 32 jaar en woon in Coevorden met mijn gezin.

Al 10 seizoenen werkzaam bij Slagharen

Met heel veel plezier werk ik al 10 jaar bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen als medewerker op de afdeling Merchandise. Het werk is nooit hetzelfde, elke dag is anders. Ik heb de afgelopen seizoenen op veel verschillende locaties gestaan, zoals bij de fotolocaties, de winkels of in de snoepwinkel. In de afgelopen 10 jaar is elk seizoen anders geweest. Vooral de laatste jaren, omdat er steeds nieuwe ontwikkelingen zijn geweest. In seizoen 2019 zijn er ook weer vele ontwikkelingen, waaronder nieuwe locaties voor de afdeling Merchandise. Ik kan niet wachten om bij één van de nieuwe locaties te beginnen om er samen met mijn collega’s een succes van te maken.Een werkdag staat voor mij in het teken van contact met onze gasten, zorgen dat de winkel er netjes uitziet en dat alle producten in de winkels staan”.

Elke dag plezier

Het werk wat je hier doet is nooit hetzelfde, elke dag is anders. In mijn werk heb je veel contact met bezoekers die onze winkels bezoeken. Een werkdag staat voor mij in het teken van contact met onze gasten, zorgen dat de winkel er netjes uitziet en dat alle producten in de winkels staan.

Wil je zelf ervaren hoe het is om binnen de afdeling Merchandise te werken, solliciteer dan op één van onze vacatures en ervaar het zelf. Bij ons draait alles om plezier.