07
0

Werkvoorbereider bij afdeling Technische Dienst

Mijn naam is Fred Doldersum, ik werk al 16 jaar binnen Slagharen bij de Technische Dienst als werkvoorbereider.

Het bijhouden van alle bestellingen en uitvoeren van de beheersplannen

Mijn dag bestaat voornamelijk uit alle administratieve taken die behoren bij de technische dienst. Mijn werk is veelzijdig en geen dag is hetzelfde, wat ik zoal doe op een werkdag? Dat begint bijvoorbeeld met het opvragen van offertes voor onderdelen, het maken van de opdrachtbonnen voor deze onderdelen en zorgen dat opdrachtbonnen na goedkeuring bij de leverancier terecht komen. Als vervolg op de bestelling zorg ik dat de bonnen gearchiveerd worden met de bijbehorende pakbonnen als goederen binnenkomen en als laatste keur ik dan de facturen goed als alles in goede staat is binnen gekomen. Daarnaast onderhoud ik de contacten met onze adviseurs t.b.v. legionella beheersplannen voor drinkwater en zwemwater en werk ik de plannen uit naar de uitvoer binnen ons park.

“Ik voer zeer gevarieerde werkzaamheden uit waardoor het na al die jaren nog steeds een uitdagende functie is waar ik mij helemaal in thuis voel.”

Rapportages maken en het ontwikkelen van een onderhoudsprogramma

Verder werk ik samen met onze Safety manager om alle noodzakelijke informatie bij te houden die we jaarlijks rapporteren aan ons hoofdkantoor of externe bedrijven en overheden, op gebied van veiligheid, milieu, afvalverwerking en energie. Bovendien ben ik betrokken bij het aanleveren/begeleiding van benodigde informatie met betrekking tot milieu / omgevingsvergunning traject en EED (verplichte energiescans). En op dit moment zijn we druk bezig om ons onderhoudsprogramma om te zetten naar een nieuw digitaal systeem zodat de monteurs alle onderhoud- en inspectietaken vastleggen en afmelden met een tablet. Ik voer zeer gevarieerde werkzaamheden uit waardoor het na al die jaren nog steeds een uitdagende functie is waar ik mij helemaal in thuis voel. Binnen het team van de Technische Dienst draait het om veiligheid binnen ons park, we werken met een ervaren team om onze bezoekers elke dag een onvergetelijke tijd te bezorgen in een veilige omgeving.