chantal
0

Visual Merchandiser bij afdeling Merchandise

Ik ben Chantal Wemmenhove, 35 jaar en vanaf mei 2018 werkzaam bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen als visual merchandiser.

Creativiteit, lekker bezig zijn en plannen bedenken

Werken op een pretpark is geen een dag hetzelfde, zeker in mijn functie niet. Ik mag er namelijk voor zorgen dat alle etalages mooi zijn ingericht, daar kan ik volledig mijn eigen creativiteit in kwijt. Daarnaast zorg ik er ook voor, samen met de shiftleaders en medewerkers, dat de producten in de winkels juist gepresenteerd worden en alles er tip top uitziet op basis van mijn plan van aanpak. Maar, mijn dag begint op kantoor waar ik de dag doorneem met de manager en supervisors van de afdeling. Van de cost controller ontvang ik de laatste informatie over de leveringen van producten en verkooprapportages.

“Mijn dagen zijn iedere keer een nieuw avontuur en nooit saai!”

Op de kop staan, beurzen bezoeken en vakantiegevoel

Soms vind je mij op de kop in een etalage, of met een etalagepop onder mijn arm, maar meestal zal je mij tegenkomen met een tas vol decoratiespullen. Ondertussen werk ik plannen uit voor later in het seizoen, ga ik mee naar beurzen en hou ik in de gaten welke producten juist wel of niet goed verkopen. Mijn dagen zijn iedere keer een nieuw avontuur en nooit saai! Het leuke is dat ik overal kom op het park, Randy en Rosie dagelijks voorbij zie wandelen en ik bijna iedere dag een vakantiegevoel heb omdat iedereen vrolijk is op het park.