Afdeling Contact Center

Elke vraag brengt je dichterbij het avontuur!

Team Contact Center

Op ons Contact Center weten de medewerkers alles van ons Attractie- & Vakantiepark. Er is geen vraag die zij niet kunnen beantwoorden. Wat de medewerkers van het contact center over hun werk zeggen; wij krijgen energie van de gasten die wij spreken. Bij elke vraag die we krijgen zoeken we altijd naar het juiste antwoord. Wij vinden het fantastisch om onze gasten te woord te staan. Kan ik een ontbijt bij onze vakantie reserveren? Kunnen we een dagje langer blijven? Zijn er handdoeken in de huisjes? Er is geen vraag die we niet kunnen beantwoorden of oplossen. Wij bezorgen onze gasten een onbezorgde en plezierige tijd.

Naast het stellen van vragen, kunnen gasten hier ook terecht voor hun boekingen voor het vakantiepark. Het team zorgt voor een volledig juiste reservering in het systeem en jouw weekend, midweek weg of zomervakantie staat weer gepland! Het Contact Center team is de expert op het gebied van klantenservice, het team weet als geen ander om te gaan met de (soms kritische) vragen van onze gasten. En zij zien het als een uitdaging om van een gast met vragen een blije gast te maken. Hier misschien een aantal bullets waarin staat hoeveel telefoontjes je per dag kan verwachten.

  • 100Telefoontjes per dag
  • 0,5Wachttijd

    sec

  • 10Collega's
  • 0Openstaande vacatures

Meer weten over werken bij Slagharen?

App, mail of bel onze recruiter Marloes!

06-11153791

werken@slagharen.com

cs_image_url

Tips van Bianca
0 Opmerking

Tips van Bianca

Tips van Bianca Op vrijdag 7 juni mochten wij Bianca verrassen met een weekendje weg naar Tropical Islands. Zij heeft..

Lees meer
Paula Biemolt
0 Opmerking

Paula Biemolt

Teamleider Waterpark bij afdeling Operations Ik ben Paula Biemolt, 47 jaar en nu bijna 4 jaar met veel plezier werkzaam..

Lees meer
Bertus Nijkamp
0 Opmerking

Bertus Nijkamp

Manager Bouw bij afdeling Technische Dienst Ik ben Bertus Nijkamp, 60 jaar en al heel lang werkzaam bij Slagharen, waar..

Lees meer